Niet zo best, maar toch ook wel

Bedankt voor al jullie lieve en leuke reacties!! Maar helaas ging de derde dag niet zoals het moest, Marie was erg ziek geworden, nog slechter dan voorheen. Hierdoor heeft ze de volgende trips naar de Floating Market, World War II museum en cementary en de Death Rail Way track liggend in de bus gezien hangend en zwetend boven het kotszakje :). Glenn moest alles alleen doen en was natuurlijk zo lief (door Glenn geschreven) en vooral erg gestressd (ja echt! geschreven door Marie).










Het was een lange rit van Bangkok naar Kanchanaburi en wij zouden blijven overnachten in een floating hotel op de Kwai rivier. Marie was zo beroerd dat we hadden besloten om terug te gaan naar Bangkok op zoek naar een pharmacy of kliniek. Aangekomen bij de Tiger Temple, waar je mag knuffelen en kussen met tijgers, was onze grappige kleine gids zo enthousiast dat Marie toch mee wagelde naar de tijgers. Na een vreemd pilletje van twee Franse meisjes (die ze er direct heeft uitgespuugd) en een asperine van Glenn (die wel bleef hangen) krabbelde ze langzaam weer overeind. Ze at zelfs twee hapjes koude witte rijst (Glenn ook weer blij het lijkje at weer). Hier wat impressies van het spektaculaire bezoek van de Tiger Temple :)










Uiteindelijke wilde Marie toch super graag naar het floating hotel. En wat een sensatie was dat!! we hebbenn eerst nog een bezoek gebracht naar een waterval, weer wat gegegeten (olifantensoep) en zijn hierna met een speedboot (thais bootje) over de Kwai River naar het floating hotel gebracht. In de Kwai River staat een bizar harde stroming, mischien kan Glenn er zelfs op kiten met een touw aan een tak zonder wind :). Een paar gekken uit de groep besloten direct erin te duiken 50 m verderop en konden na 5 sec het uiteinde van het floating hotel weer te pakken krijgen om niet heel de Kwai af te stromen :)



Verder was het een super feest met de backpackers en alle nationaliteiten bijeen. De dag erna konden we wat slapen en hebben nog een olifanten trip gemaakt en zijn op een bamboe vlot terug gedreven (op de stroming) naar een eettent.



Dit was een snelle blog na onze eerste... de volgende blog zal wat langer op zich laten wachten (we trekken de Jungle in). Marietje voelt zich nu weer 100% dus Glenn ook :). Echte ware liefde :) Lolzzz

Tot krabbelseeeeeeeeeeeeeeeeeeee






Zie ook:
www.dv-holding.nl
www.trendens.com
www.wappa.nl
11 Responses
  1. bassie Says:

    weeejow, jullie rammen in sneltreinvaart erdoorheen, bekant de hele flora&fauna al gehad lijkt het.... hopen op nog wat spannende jungle verhalen.... niet meer ziek worden he ;)
    bas


  2. Unknown Says:

    hey marie, je bezorgt ons toch een beetje zorgen meid, jeetje alweer ziek maar... we lezen nu dat je, je weer beter voelt pffffffffff en glennie ook jonge jonge... maar goed heel indrukwekkend om die foto,s te zien zeg wauw!!!! hopelijk als jullie je volgende blogg plaatsen willen we niet meer lezen dat je ziek bent hoor!!! en glenn, je zorgt goed voor marie(erg lief en attent!) hahhah nou veel plezier op jullie jungle avontuur en tot snel weer , veel liefs michaêl&moen damian en sharoontje


  3. Unknown Says:

    Hee Marie-Louse en glenn, ik hoop dat jullie het leuk vinden op vakantie ik denk wel hoor ik hoor dat marie een beetje ziek is maar weer al een beetje op de been is nog beterschap. Glenn jij bent zelfverzekert toch?? haha dat zal wel hoor. nou ik hoop dat jullie nog veel plezier hebben op vakantie... VEEL PLEZIER!!!!!!!

    groetjes damian!!


  4. Unknown Says:

    Hoi Glenn en Marie.
    Tof wat jullie allemaal doen en zien, wij zijn wel een beetje jaloers geweldig zeg. Marie niet meer ziek zijn want anders gaat ons Glenn nog in de stress en dat kan niet dat weet je toch. Nou geniet er verder lekker van. Leuk met die groep backpackers.


  5. Anoniem Says:

    Hoi Marie-Louise en Glenn,
    wat leuk om jullie zo te volgen via de site; leuk verslag en mooie foto;'s; Nu verder genieten en niet meer ziek worden; heel veel plezier.
    dit is mijn 3e berichtje, maar het lukte allemaal niet; nu hopenlijk wel met hulp van Jan!


  6. Glenn Portier Says:

    *****Reactie plaatsen*****

    Dit kan door een bericht te typen wanneer je alle reacties opent en dan onderaan bij "Een reactie plaatsen" --> je verhaal typen en dan selecteer je --> Naam / Url en vul je alleen je naam in en hierna druk je op voorbeeld en hierna op reactie plaatsen!

    Laat het ons even weten wanneer dit niet lukt!

    Groet.


  7. Ben en Aggi Says:

    luitjes.
    Fijn dat het weer beter gaat met marie wij zijn ondanks wat tegenslag,toch een klein beetje jaloers op jullie.
    Wij gaan in novenber naar Bali misschien ontmoeten we elkaar daar.
    groetjes vanuit een regeachtig Berghem.


  8. Ben en Aggi Says:

    Hoi Luitjes.
    Leuk dat we kunen mee genieten van jullie trip geniet er maar van.
    Misschien zien e elkaar in Noverber in bali laat even weten wanneer jullie daar zijn.
    Groetjes vanuit een regenachtg Berghem.
    bigg Kiss Ben &Aggi


  9. michaêl&monique damain&sharona Says:

    hey glenne&marie,, hoe ist met jullie al weer ff niets vernomen zij erg benieuwd wat jullie de afgelopen dagen hebben gedaan, hier is t nog best redelijk weer,maar we gaan toch echt de herfst tegemoet, en owja damian heeft zn 1e voetbalwedstrijd alweer opzitten en met 6-0 gewonnen!!! nou dat was t weer en tot blogse groetjes aan allebei avn ons allemaal doei


  10. Anoniem Says:

    Hallo Glenn en Marie,

    Leuk verhaal en spannend bovendien.
    Zo te zien zijn jullie lekker aan het genieten.
    Ga zo door en in afwachting van nieuwe avonturen.

    Groetjes van mama en papa


  11. Hoi Glen, dit is de eerste keer dat ik jullie avonturen lees, zo te zien gaat het jullie goed voor de wind en maak je overgens leuke foto's. Geniet er van en hou het kopje er goed bij,avonturen
    zijn leuk en spannend maar net als bij sport moet je altijd koersen met het schedeltje, inpulsief gaan is leuk maar van te voren wat wikken en wegen brengen je sneller bij het ultieme !
    IK wens jullie verder nog heel veel succes en vergeet niet om te genieten tenslotte is dat de doelstelling van jullie wereldreis.

    Groetjes Adrie (HON)


Een reactie posten